Legyen Önnek is szép a kertje!

Sziklakert építés

Sziklakert építés az Ön kertjében is. Tegye változatossá és hangulatossá a kertjét. Meglévő sziklakertet is felújítunk, átépítünk.

 

A sziklakertek igazán szép hangulatot tudnak adni a kertnek. Régóta foglalkozunk új sziklakertek építésével valamin  meglévő felújításával, legyenek azok támfal jellegűek vagy csak dekorációs célúak pl egy tavacska háttérnek.

Fontos, hogy a megfelelő fagyálló kövek legyenek használva, valamint a beszerzési hely sem mindegy. A kertészetekben arany árban lehet kapni köveket, mi közvetlenül bányából hozzuk töredékért mint a kereskedések.

Az építés során a magasság meghatározása, a vízelvezetés és az alapozás is szakértelmet igényel, valamint annak biztosítása hogy a köveken akár a gyerekek is játszhassanak, anélkül hogy kibillenne egy egy kő.

A sziklakertek ékköve a sziklakerti növények melyek kora tavasztól késő őszig mindig más más arculatot adnak a kert eme részének. A kövek magukban tartják a meleget ezért némely növény nagyon nehezen tud érvényesülni némely növény kifejezetten a sziklakerti körülmények között virul. Szívesen segítek megvalósítani egy ilyen ékszert a kertjében.

Néhány referencia munkát szeretnék bemutatni:

Egy családi háznál dolgoztunk

Egy kőhalomból sziklakert épült.

Kőhalom Sziklakert utána
Sziklakert javítás

Szintén egy régebben készített sziklakert javítását végeztük el.

Előtte Sziklakert utána
Sziklakert építés

Teljesen újat alakítottunk ki.

 

A kertépítés is a mi feladatunk volt.

Előtte Sziklakert utána
Kisebb támfal

Egy bejáró melletti kertnek készítettünk sziklakertet.

Régebbi munkáink
Szép sziklakertet szeretne? Keressen fel!